Ben je nog tevreden met je werk? Wil je weten waar jouw passie ligt? of een switch maken naar een andere sector ? Al dit soort vragen komen aan bod tijdens de Wurkstart Zomer APK. Hierbij kijken onze adviseurs samen met jou welke kwaliteiten je hebt, of je werk nog wel bij je past en welke kansen er zijn op de arbeidsmarkt. Aan de hand van een uitgebreide loopbaanscan en interessetest krijg je een gratis en onafhankelijk advies waarmee je zelfstandig een volgende stap kan maken in je loopbaan. 

Jouw ervaring is meer waard 

Heb je wel ervaring, maar niet de juiste diploma’s? Wil je jouw kwaliteiten en ervaringen inzichtelijk maken en officieel vastleggen met een certificaat? Misschien is een valideringstraject iets voor jou. 

Wij lopen samen dit traject door, waarin we jouw competenties zichtbaar maken. Je kunt al snel tot de conclusie komen dat je meer kan dan je denkt. Het valideringstraject leidt uiteindelijk tot een certificaat. Met dit bewijs kun je jezelf beter presenteren bij een (huidige) werkgever en maak je meer kans op een baan die bij je past. 

De dienstverlening van Wurkstart is gratis en onafhankelijk en in samenwerking met Project Valideren NOF uit de Regiodeal Noordoost Frylân. Vanuit dit project hebben we de ambitie elke inwoner van NOF een kans te geven zich te ontwikkelen en zich breder in te zetten op de arbeidsmarkt. 

Meer weten? Maak dan een afspraak via info@wurkstart.nl voor een afspraak. 

Heb je onze nieuwe commercial al gezien? Ook te zien op Omrop Fryslân!